Görcsöny (Pécs)

Lombero termékek (Kalászos + Cink) használatával 8,3 t/ha Őszi búza terméseredményt értem el. Az első használat után látható volt a különbség a környéken található búzatáblákhoz képest. Engem lenyűgözött.

 

Csanádapáca

Lombero Kalászos, Réz, Bór, ill. Cink szuszpenziókat használok 250 hektáron. Cink és Bór használata után a Napraforgó 1 pár levelet hozott a kezeletlenhez képest. Továbbra is használni fogom!

Szentes

Teljes vetésterületen alkalmazzuk a Lombero termékeit. Az eredmények nem is maradtak el. Hektáronként 4,2 tonna repce termésátlagot értünk el. A Lombero bebizonyította, hogy minőségi termék.

Bácsalmás

A teljes Lombero termékpalettát használom családi gazdálkodásomban. Az előző évek Lombero-s kezeléseihez hasonlóan, a 2018-as év is nagyon jól sikerült. Lombero-vel kezelt káposztarepcém 4,3 t/ha termésátlagot hozott. A jövőben is a Lombero használata mellett teszem le a voksom, ugyanis nálam évek óta bizonyít.

Battonya

Jelenleg Lombero Bór és Cink termékeket használok 300 hektáron. Az ajánlott dózist alkalmazva is látható javulást tapasztaltam. Az eddigi pozitív tapasztalataim után a többi Lombero terméket is nyugodt szívvel fogom használni.

Somberek

800 hektáron kezdtük el használni a Lombero termékeit, melyek segítségével 2018-ban 7,8 t/ha terméshozamot értünk el Őszi búza kultúrában. Bátran merjük ajánlani azoknak, akik még nem használnak Lombero termékeket.

Földi László, Szeged

A szaktanácsadó által javasolt dózisokat alkalmazva, a 2018-as évben szembetűnő változásokat értünk el Lombero Bór, Cink, valamint Réz műtrágya szuszpenzióval kezelt területeken (2500 ha) a különböző növényi kultúráinkon. Nagyon meg vagyunk elégedve.

Agrobaracs Zrt, Baracs
Az idén találkoztunk először a LOMBERŐ termékekkel. Mindösszesen 1300ha-on gazdálkodunk. Kétféle kukoricát, napraforgót, repcét és búzát vetettünk ebben az esztendőben. A búzánkra LOMBERO kalászost tettünk, március 30-án. Az eredmény magáért beszél!

"A többi növényünkre is használni fogjuk a LOMBERŐ termékeket, bátran merem ajánlani mindenkinek!"

családi gazdálkodó, Mélykút
Jelenleg mintegy 70ha-on folytatunk családi gazdálkodást. Az idei esztendőben búzát, árpát, kukoricát és napraforgót vetettünk. A LOMBERŐ termékek tavaly már bizonyítottak, nagyszerű terméseredményeket értünk el a lombtrágyák segítségével. Az idén LOMBERO kalászost, Cink powert és Réz Powert használtunk. Szilárd kiegészítőként pedig a LOMBERŐ Magnéziumot tettük a növényekre, 5-15kg/ha dózisban.

"Eddig úgy tűnik, a várt eredmény 2014-ben sem marad el!"

növénytermesztési főágazat-vezető, Búzakalász Mezőgazdasági Szövetkezet, Mélykút
LOMBERO kalászost próbáltuk ki 3 l/ha dózisban, a búza zászlósleveles állapotában. Az állomány egy héten belül zöldebb, üdébb állapotú lett. Menet közben is figyelemmel kísértük. Kb 10% termésnövekedést tapasztaltunk a kezeletlen állományhoz képest. Búzára feltétlenül használni fogom idén is a LOMBERO kalászos lombtrágyát. Tervezem, hogy kipróbálom kukoricára, repcére és napraforgóra is, ahogyan az ajánlatban szerepelnek.

"Már az első évben bizonyított, így bátran ajánlom a többi gazdálkodónak is!"

termelésirányító, HAGÉV Kft, Mélykút
A búzára LOMBERO kalászost, repcére és napraforgóra LOMBERO kétszikűt használtunk, mindkét terméket 3 liter/ha dózisban. A LOMBERO kukoricát pedig, 4 l/ha dózisban, a növények növekedési fázisában. A leglátványosabb hatást ez utóbbi növénynél tapasztaltunk. A kukorica nagyon zöld volt, és a termés 100 mázsa/ha feletti értéket ért el. A szemképződés is nagyon szembetűnő volt, a csövek szépen fejlődtek. A napraforgó termésünk 45 mázsa/ha lett, soha nem volt ilyen magas. Nagyon meg vagyunk elégedve a csomagolással is.

"Idén csak ezt fogjuk használni minden kultúránál, bizalommal ajánlom gazdatársaim számára!"

Őszidő Mezőgazdasági Szolgáltató Gazdaszövetkezet, Kiskunfélegyháza
A LOMBERŐ POWER-t próbáltuk ki repcére, az Anthera Kft. képviselőjének ajánlása alapján, mivel számukra a tavalyi évben már bizonyított. Az idén, március 5-én szórtuk ki a 40 hektáros táblánkra, 2l/ha-os dózisban. A növényeink nagyon szépek már most, március 21-én. A mi repcénk a legszebb a környéken!

"Ebben az anyagban minden jószándék benne van!" - Így bátran ajánlom mindenkinek!

Kamut

Jelenleg 150 hektáron használom a Lombero termékeit. A 2018-as árpa terméseredménye 6,5 t/ha volt a Lombero segítségével.